NYHETER

.

Det finns fortfarande en osåld hane kvar på grund utav ett återbud. Taxdax Troy söker fortfarande efter en familj. Han är en framåt och energifull hane. Rejäl som står med alla fyra tassarna på jorden. Han är en riktigt gosig kille som älskar att få vara i centrum. 

Han är klar för omgående leverans, om du är seriöst intresserad är du hjärtligt välkommen att höra av dig via mail eller på telefon: 0708-91 56 56

2019-03-26

Hej!

Nu finns det nya bilder på valparna, dem finner du under fliken "Thelmas valpar"


2019-03-03

Hej!

Imorgon är valparna 5.v massor med bilder finner du under fliken "Thelmas valpar"

2019-02-20

Hej alla taxälskare!

I måndags blev valparna 3.v, tiden bara rinner iväg och alla växer. Man kan nu börja se individerna då dem får ett mer uttrycksfullt utseende när ögonen öppnas och dem börjar röra sig lite mer. Igår avmaskades dem vilket dem inte uppskattade så mycket, många "roliga" miner. Därefter klipptes klorna för första gången och alla skötte sig utmärkt. Thelma mår också jättebra och tar så väl hand om dem, hon börjar nu ta lite små promenader på egen hand vilket är helt normalt. Här kommer lite bilder på valparna.


Vi har också börjat fundera på namn till dem, dock har vi inte bestämt vem som skall heta vad. Det får vi se vad som passar när dem blir lite större. 

Namnen är Taxdax:

Flickor: Tessy,Tindra,Tiffany och Thilda

pojkar: Timmy och Troy

Tikarna
Tikarna
Hanarna
Hanarna

Vi har fortfarande några otingade valpar, om du är intresserad är du hjärtligt välkommen att höra av till mig via e-mail eller telefon : 0708-91 56 56


2019-02-07

Hej igen!

Nu är dem här, måndagen den 28/1-19 kom det 6 st underbara varelser till världen.

Allt gick bra vid valpningen, Thelma som är förstföderska skötte det galant. Idag är dem lite mer än en vecka gamla och alla mår bra, dem äter och växer precis som dem ska.

Fördelningen blev 4 flickor och 2 pojkar

Fler bilder kommer efter hand, så håll ut!


Är du intresserad av att tinga en valp är du hjärtligt välkommen att höra av dig till mig (Tove) på telefon eller email. 


Hade gott så länge!

På fotot: En utav Thelmas valpar


2019-16-01

Hej igen!

I fredags gav oss ner till Skåne för att Taxdax Teddy-Li skulle gå viltspårprov. Han klarade sitt andra prov med bravur och fick därmed ett 1:a pris. Sen på söndagen var vi iväg igen och gick ett prov. Han stod då för inför championatet. Och självklart fixade han det galant, lugnt och metodiskt. Så härmed har vi fått en till champinjon till vårt team. 

Hade gott!   2019-01-09

God fortsättning allesammans!

Vi på kennel Taxdax har haft ett lugnt avslut på 2018 och en fantastisk start på 2019. Med två nya stjärnor i teamet ser vi fram emot vad våren har att erbjuda. Första utställningen för de små blir i Sätila, den 23/2. 

Vi väntar också tillökning i slutet av Januari, Taxdax Thelma är dräktig och magen växer. Fler bilder på valpmagen kommer inom kort. Mer info under fliken planerade parningar.


Hade gott!

2019-01-09

Fabian har fått stanna kvar hos oss, då vi fastnade så för honom så mycket.

 Tack till alla som visat intresse!

På grund av ett sent återbud har vi en röd hane kvar. Han är en väldigt trevlig individ, framåt och nyfiken. Han blir dvärgtax.

Är leveransklar nu, besiktigades U:A igår 181218

2018 - 12 - 07

Dvärgtaxvalpar, lånhår planeras komma i Februari efter meriterade föräldrar med mycket bra mentalitet.

Taxdax Thema & Kung Karls Quicksilver

Om du redan nu skulle vara intresserad av att sättas upp på valplistan är du hjärtligt välkommen att skriva meddelande/maila eller ringa på 0708-91 56 56


2018-11-25

Nu finns det endast en liten röd hane kvar som inte är tingad, någon av dessa två  sötnosar letar fortfarande hem. Lev.klara efter nyår! 


2018-11-17 

Det finns fortfarande två o tingade hanar, dem blir leveransklara efter nyår.

Fler bilder finns under fliken "Teddy och Petronella, vecka för vecka".Lördag, 2018-11-17

 Thelma har börjat löpa och beräknas paras om ca 2.v med Kung Karls Quicksilver. Mer info under "planerade parningar"